Een greep uit alle berichten in ons gastenboek

Hartelijk dank voor de goede zorgen! Wat is dit een leuke accommodatie zeg! Wat een ruimte! En het was heerlijk schoon…Het ontbijt was genieten. Een avondje hottub is echt een aanrader!
Jan & Marieke Veenendaal (19-21 april 2014)

Ons verblijf was kort maar erg leuk. Van alle gemakken voorzien….Bedankt voor het heerlijke ontbijt. Dat moet je niet alle dagen hebben want dan wordt je vierkant. We zijn verwoed motorrijders en als we hier in de buurt toeren komen we vast nog een keer weer hier logeren. Arie & Astrid (voorjaar 2014)

Wat een hartelijk ontvangst door Ester, met hun 2 mooie meiden (al goede hulpjes voor de BB). Wat een rust hier, lekker even bijkomen zonder onze 3 volwassen kinderen. Op deze plek voel je je direct thuis. En dan het heerlijke ontbijt, super, wat een verzorging. En wat hebben we genoten van de sauna en de hobbut, heerlijk, wat een ontspanning. Heerlijk gewandeld bij het Lauwersmeer, naar de mosterdfabriek geweest, echt een aanrader. ’s Avonds uiteten geweest bij ’t Appeltje, op de boot, mooie aparte plek en ’t eten is er heerlijk. Zaterdag heeft Ester voor ons gekookt, een verrassingsdiner, heerlijk, een goede kokkin. De zeehondjes in Pieterburen bekeken, die vrouw, die dat op heeft gezet, wat een goed werk, je hoort er wel over, maar het heeft veel indruk op ons gemaakt. Naar de theefabriek geweest, en heerlijk vis gegeten in Zoutkamp. Zo’n heerlijk weekend is snel om. Ester en Bas en jullie meiden, heel erg bedankt en misschien toto ziens. Ella en Sjaak, Hoogwoud (van 25 okt tot 28 okt 2013)

Na een druk half jaar kwamen we lekker een weekendje, zonder kinderen, de rust opzoeken op het Groninger Hogeland. En dat is gelukt. Niet in de laatste plaats door ons verblijf in deze heerlijke B&B. We hebben genoten van de omgeving, de rust, de gastvrijheid en het ontbijt. Dank jullie wel! Judith en Edwin (4 augustus 2013).

Wat een mooie omgeving, wat een fijne plek, wat een leuke mensen, wat een heerlijke sauna, wat een uitgebreid ontbijt (wouw!). Bedankt voor jullie hartelijke ontvangst. leuk om jullie ontmoet te hebben (en wie weet, tot gauw ;-)). Dini en Richard, 31 juli 2013.

Heerlijk is het hier! We hebben genoten van de gastvrijheid. Heerlijk ontbijt, hottub en sauna en dan die geweldige rust! Bedankt! In de omgeving hebben we leuke uitstapjes gemaakt: een dag Schiermonnikoog, de theeschenkerij, een mooie wandeling en verse vis uit Zoutkamp gegeten. Tot een volgende keer. Gerda en Hanneke (10 juli 2013).

Wat was het gezellig zo’n avondje privé sauna en die hottub, samen in de tub wachten tot de vogels stoppen met fluiten, en de dag overgaat in de avond, een herinnering om nooit te vergeten en alles zo netjes tot in de puntjes verzorgd. Zo vriendelijk en hartelijk, als dat op z’n Gronings is, da ga ik verhuizen. Bedankt en veel liefs, Leo uit Ravenstein en Antoon uit Amsterdam (7-7-2013)

Wat een warm welkom! Na onze fantastisch huwelijksfeest in de hottub met champagne. Super! het was fantastisch! Sebas en Marloes (24-5-2013)

Esther, bedankt voor de prima verzorging. Daar hebben we van genoten incl sauna en hottub! Groeten, Marc en Gea (9-5-2013)

Het was erg leuk! Wij hebben veel foogels gezien. We hebben lekker geslapen en het ontbijt was heerlijk! Nu op naar de zeehondjes! Sophie en Esther en Erwin (24-2-2013).

Het was kort en goed! Succes voor de toekomst. Groeten, Dinie-Ronald uit Grave (6-1-2013)

Met z’n 2en 2 nachten verbleven. Hartelijk dank voor de prima verzorging en we hebben genoten. het ontbijt was lekker en uitgebreid en ook het diner was heerlijk. Genoten ook van de sauna en de hottub (ondanks de regen). Bedankt voor alles. Remco en Marja, Deventer (20 oktober 2013)

Wat een heerlijke ruimte en wat een rust. Voor ons mensen uit de regio van Schiphol heerlijk! Mooi is Groningen, eigenlijk zijn we hier nog nooit zo lang geweest, maar we komen terug om nog meer moois van Groningen te ontdekken. Ook voor ons gezin zou dit een prima uitvalsbasis zijn. Bedankt voor alle heerlijke verwennerijtjes, het ontbijt, de hapjes, wijn en alle andere goede zorgen. De hottub was lekker warm en hebben er tot na 12 uur van genoten. Wie weet tot ziens. Dick en Nelleke (10 oktober 2013)

Een warm ontvangst. Een prettig verblijf gehad, met een goed ontbijt en verzorging. Ook het diner was heerlijk. Ook is dit verblijf een uniek rustpunt/vertrekpunt voor vele dingen die men in dit gebied kan ondernemen. Mooie omgeving/dorpjes, ideaal voor fiets/wandeltochten. Onze 1e wadloop was een unieke happening en dan is het heerlijk en zeer welkom dat hier een goede warme douche op je wacht. We hebben ’t goed naar onze zin gehad en wie weet tot ooit. Capelle a/d IJssel (12 t/m 17 juni 2011).

Een geweldige ontvangst. Leuke gastvrouw en heer. Zeer warme mensen die hun gasten echt in de watten leggen. Een verrassend en prachtig onderkomen. Steeds weer dat verrassend effect als je door het voorraam de schuur inkijkt. Voortreffelijke maaltijden. We hebben echt van ons verblijf genoten en is zeker voor herhaling vatbaar. Fred (30 mei t/m 2 juni 2011)

Voor het eerst ben ik helemaal in mijn uppie op pas! Dat je daar 62 voor moet worden! Het is mij prima bevallen: lekker slapen, veel wind, regen en als laatste dag een zonovergoten dag! Van schilderen is minder terecht gekomen, maar onderweg ontstond er steeds weer een ander plan. Tuin in Molenrij, fietsten langs het wad, museum in Warffum, haventje van Uithuizen, de Menkemaborg en altijd weer die smalle weggetjes door het groen. Lieve Ester en Bas, Celiene en Nathalie. Dank je wel dat ik bij jullie mocht logeren. Het eten was heerlijk. Wie weet tot ziens. Anneke, Heteren (23/5 t/m 26/5)

Bedankt voor de goede zorgen en het lekkere paasontbijt. Ik hoop jullie een keer te mogen rondleiden op De Paardenkamp in Soest! Wouter en Jorine, Soest (24/4/11)

Heerlijk plekje om er even uit te zijn. Al had het niet zo letterlijk ‘ uitwaaien’ hoeven zijn. Loes uit Apeldoorn (8-4-11)

We werden door de bruid ontvangen. We wilden als Brabanders het carnaval ontvluchten, maar kwamen er hier middenin terecht. Op 425m van ons logeer adres werden we tegen gehouden voor den opstoet. Het is allemaal goed afgelopen en we hebben hier een geweldige ontvangst gehad. Dank jullie wel voor de goede zorgen. Houdoe. Jan en Marianne (6-3-11)

Het Groningse landschap, de wensen, wat overweldigend. Het wandelen van de tocht om de Noord heeft bij mij indruk gemaakt. Het stralende weer (ouwe wijven zomer) zorgde voor een bijzondere warmte en gezelligheid. Sokkeraai, bedankt voor het warme onderkomen. De sauna was een weldaad en ’s nachts slapen met een zilte zeelucht. Geweldig! Succes! Willy uit Honselersdijk (26 sept 2011)

De ruimte, de rust, de perfecte voorzieningen en de geweldige en vriendelijke gastvrijheid van Ester, Bas en de kinderen maakt De Sokkeraai tot een super B&B! Maar probeer niet voor de kerst te boeken, want dan zitten wij er al! :-). Groetjes, Ron-Erik en Tjitske, Utrecht (25-27 december 2012)

Een heerlijk plekje! Rien en Heleen (25 november 2012)

Voor de tweede keer heb ik nu van jullie gastvrijheid kunnen genieten. Zalig. Vrijdag het Kloostermuseum in Aduard beleefd; zaterdag + zondag tocht om de noord gelopen. Al met al een grandioos weekend. Met telkens nieuwe belevingen. Groningen is super! De sauna is een weldaad voor de spieren. Jullie gastvrijheid was toppie! Dank jullie en tot ziens! Willy, Honselersdijk (30 september 2012)

Beste mensen, hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en goede zorgen. Wij hebben genoten van vogels in het Lauwersmeer, en op Schiermonnikoog, Het Groninger museum en bezoek aan vrienden in Drenthe.Groeten Eric & Marita, Castricum (14 september 2012)

Wat een ontdekking? Groningen prachtig en zoveel te doen? Dank jullie wel voor de gastvrijheid en het heerlijke ontbijt. Wie weet tot ziens. Nico, Tio, Aron en Marco, Zaandam (31 aug. 2012)

Molenrij was voor ons een ontdekking. De Sokkeraai een prima en gastvrij verblijf en ’t Korensant een toprestaurant. Annelies & Luuk (29 aug 2012)

Beste mensen, we hebben 15-17 aug mogen genieten van ons rustige huisje bij jullie. Goede thuisbasis voor een mooie fietstocht. Bedankt! Agaath en Leen, Rotterdam. 2012

Na een bijzondere start een geweldig gastvrij plekje gekregen. Als het even kan, komen we nog eens terug! Hartelijke groet, Peter en Elsbeth (vrijdag 27 juli 2012).

Ons 3-daagse verblijf in Groningen is heel goed bevallen! ook al was het weer niet al te best en ging het kanovaren niet door, de gastheer en -vrouw hebben enorm hun best gedaan het ons naar de zin te maken. Ook de rust en het goede bed hebben daaraan bijgedragen. Als we weer naar Groningen op vakantie gaan is ‘De Sokkeraai’ onze 1e keus.! Bedankt voor alles! Gertjan en Mirjam Maasbach uit Barendrecht (21 juli 2012). P.s. Lekker eten kun je bij ’t Appeltje in Pieterburen. Als je van vis houdt is ’t kleine Oestertje in Oldehove een aanraden!

Door mijn zus verrast op een weekendje weg, omdat ik 50 was geworden. had al gymschoenen gekregen als Hint. Richting Groningen, we gingen wadlopen!! Wat een verrassing! Toen we aankwamen bij bed + breakfast “De Sokkeraai” weer een verrassing! geweldige plek voor ons tweetjes alleen. Zéér gastvrij ontvangen en relaxte sfeer. Na een prachtige wadloop van Lauwersoog naar Schiermonnikoog met véél zon en leuke ontmoetingen wéér een verrassing! Een hottub, gestookt op hout voor ’t ontspannen van onze spieren na een inspannende dag. Hééérlijk!
Bedankt voor de gastvrijheid, alles was okay! Véél succes…. Henny en Peet uit Helden (L) (15 juli 2012)

We hebben een heerlijk verblijf gehad met een lekker ontbijt en bij zeer vriendelijke mensen. We zijn echt tot rust gekomen. We komen zeker nog een keer terug. Patrick en Kim (2 nov 2011)

Heerlijk even samen een paar dagen weg zonder onze kinderen. We hebben genoten van het prachtige weer en een mooie waddenloop. De keuken was een heerlijke plek, alleen mist er nog een doorkijkje naar achteren. De hottub is enorm genieten. Onder een mooie sterrenhemel, wat wil je nog meer! Wij hebben genoten en jullie bedankt voor de goede zorgen. Jan-Willem en Gonda, Amsterdam (14-17 oktober 2011)

Lieve Ester en Bas, wat een verrassing…een huisje in de schuur! We hadden het hier goed, lekker rustig, heerlijk geslapen. Zomerse dagen in de herfst. Leuk dat jullie nog even kwamen buurten, gast in eigen huis. Bedankt voor het gastvrije onthaal. Met hartelijke groet, het allerbeste. Angelika en Henny, Gouda (26-26 september 2011)