Een greep uit alle berichten in ons gastenboek

Gasten schreven in ons gastenboek sinds 2015:

Een heerlijk verstopt huisje achter in de schuur. Even lekker terugtrekken en genieten, zeker na een dagje wadlopen en in combinatie met de hottub een plekje om nooit te vergeten. Lekker ontbijt en heerlijke badkamer! Veel plezier gehad in het groningse onderkomen! Fam. Koole en Fam. van Vliet (10-12 september 2015)

Geweldig wat een leuke locatie. Supergastvrij ontvangst. Vanaf de weg niet te zien dat er zo’n ruimte achter jullie huis ligt. Wat hebben we genoten, zeker de gezelligheid met z’n vijven, maar ook zo’n prachtige ruimte. Alles naar wens: lekkere bedden, lekkere douche, lekker aan de hoge tafel. En de hottub, wat een ervaring.
Geweldig ontbijt, heerlijk alles in overvloed. We hebben erg genoten en zullen nog zeker nagenieten van deze unieke plek. Bedankt Bas!
Dione, Annie, Marijke, Tjitske en Hendrika (25 september 2015)

Wat een heerlijk plekje om het jaar 2015 af te sluiten, met je eigen welness ervaring!
Aan alle details is gedacht, tot en met de badjas en slippers aan toe. Een goede uitvalsbasis voor een dagje Schiermonnikoog. Lekker gegeten in Pieterburen en gewandeld in nationaal park Lauwersmeer. Dank voor de gastvrijheid.
Wander, Saskia, Martijn en Anita (31 december 2015)

Heerlijk tot rust gekomen, heerlijk huisje met een super sauna en geweldige hottub!
Mark en Lisette (18 november 2015)

There hasn’t been a place where i feel more like being in a farytail. Awesome house, location and host. Thank you so much. Gabriel and Leo from Berlin (15 november 2015)

Het was goed toeven hier in Kloosterburen. Een weekje werken en wonen op het Groningse platteland! Heerlijk die sauna na een dag werk. Dank voor alles en wie weet tot een volgende keer. Chantal (23 oktober 2015)

Quelle surprise!
Voor het eerst binnenstappen in een groningse schuur! een houten cathedraal!…en nog meer verrassend: een goed uitgeruste woning achterin.
We hebben de smaakvolle inrichting gewaardeerd, de dtails, het decor, het ontbijt; je voelt dat de eigenaren plezier hebben gehad (maar ook veel werk) met het zoeken naar het comfort voor hun gasten en zich hebben verplaatst in hun gevoel. We hopen nog een keer terug te komen. dank voor deze leuke plek en uw attente ontvangst. Andrée en Wim (Aix-en-provence 27 september 2015)


Ontzettend genoten van het huisje! Veel bruikbare info & wandeltochten aanwezig, en overal is aan gedacht! Hottub en sauna natuurlijk fantastisch!
Bedankt!!!
Sjoerd en Floor (24 januari 2016)


Wij vonden het verblijf heel gezellig en jullie hebben het prachtig voor elkaar. Ook heerlijk uitgebreid ontbijt, en dat je ons naar het beginpunt (van een routedeel van het Pieterpad) wilde brengen stellen wij erg op prijs. Onze eerste Pieterpad stappen waren hierdoor erg aangenaam. En wat zijn de Groningers sociaal.
Ria, Carla en Sylvia (26 maart 2017)


Dank jullie wel voor dit heerlijke verblijf. Wij verbleven 3 nachten om een vakantie met veel ontspanning te hebben. Dait is gelukt
Alles heerlijk schoon, en wat een ruimte! Heerlijke privacy.
Yvonne en Rens (28 februari 2017)


We hebben een heerlijk verblijf gehad in De Sokkeraai. Gisteravond na een lange wandeling lekker ontspannen in de sauna. De hoeveelheid ruimte en de voorzieningen waren helemaal in orde. We komen zeker terug!
Co, Joke, Caroline (januari 2017)