Een greep uit alle berichten in ons gastenboek

Gasten schreven in ons gastenboek sinds 2015:

Een heerlijk verstopt huisje achter in de schuur. Even lekker terugtrekken en genieten, zeker na een dagje wadlopen en in combinatie met de hottub een plekje om nooit te vergeten. Lekker ontbijt en heerlijke badkamer! Veel plezier gehad in het groningse onderkomen! Fam. Koole en Fam. van Vliet (10-12 september 2015)

Geweldig wat een leuke locatie. Supergastvrij ontvangst. Vanaf de weg niet te zien dat er zo’n ruimte achter jullie huis ligt. Wat hebben we genoten, zeker de gezelligheid met z’n vijven, maar ook zo’n prachtige ruimte. Alles naar wens: lekkere bedden, lekkere douche, lekker aan de hoge tafel. En de hottub, wat een ervaring.
Geweldig ontbijt, heerlijk alles in overvloed. We hebben erg genoten en zullen nog zeker nagenieten van deze unieke plek. Bedankt Bas!
Dione, Annie, Marijke, Tjitske en Hendrika (25 september 2015)

Wat een heerlijk plekje om het jaar 2015 af te sluiten, met je eigen welness ervaring!
Aan alle details is gedacht, tot en met de badjas en slippers aan toe. Een goede uitvalsbasis voor een dagje Schiermonnikoog. Lekker gegeten in Pieterburen en gewandeld in nationaal park Lauwersmeer. Dank voor de gastvrijheid.
Wander, Saskia, Martijn en Anita (31 december 2015)

Heerlijk tot rust gekomen, heerlijk huisje met een super sauna en geweldige hottub!
Mark en Lisette (18 november 2015)

There hasn’t been a place where i feel more like being in a farytail. Awesome house, location and host. Thank you so much. Gabriel and Leo from Berlin (15 november 2015)

Het was goed toeven hier in Kloosterburen. Een weekje werken en wonen op het Groningse platteland! Heerlijk die sauna na een dag werk. Dank voor alles en wie weet tot een volgende keer. Chantal (23 oktober 2015)

Quelle surprise!
Voor het eerst binnenstappen in een groningse schuur! een houten cathedraal!…en nog meer verrassend: een goed uitgeruste woning achterin.
We hebben de smaakvolle inrichting gewaardeerd, de dtails, het decor, het ontbijt; je voelt dat de eigenaren plezier hebben gehad (maar ook veel werk) met het zoeken naar het comfort voor hun gasten en zich hebben verplaatst in hun gevoel. We hopen nog een keer terug te komen. dank voor deze leuke plek en uw attente ontvangst. Andrée en Wim (Aix-en-provence 27 september 2015)


Ontzettend genoten van het huisje! Veel bruikbare info & wandeltochten aanwezig, en overal is aan gedacht! Hottub en sauna natuurlijk fantastisch!
Bedankt!!!
Sjoerd en Floor (24 januari 2016)


Wij vonden het verblijf heel gezellig en jullie hebben het prachtig voor elkaar. Ook heerlijk uitgebreid ontbijt, en dat je ons naar het beginpunt (van een routedeel van het Pieterpad) wilde brengen stellen wij erg op prijs. Onze eerste Pieterpad stappen waren hierdoor erg aangenaam. En wat zijn de Groningers sociaal.
Ria, Carla en Sylvia (26 maart 2017)


Dank jullie wel voor dit heerlijke verblijf. Wij verbleven 3 nachten om een vakantie met veel ontspanning te hebben. Dait is gelukt
Alles heerlijk schoon, en wat een ruimte! Heerlijke privacy.
Yvonne en Rens (28 februari 2017)


We hebben een heerlijk verblijf gehad in De Sokkeraai. Gisteravond na een lange wandeling lekker ontspannen in de sauna. De hoeveelheid ruimte en de voorzieningen waren helemaal in orde. We komen zeker terug!
Co, Joke, Caroline (januari 2017)


Dank jullie wel voor een heerlijk verblijf! Wij verbleven hier 3 nachten om een vakantie met veel ontspanning te hebben. Dat is gelukt!
Alles heerlijk schoon, en wat een ruimte. Heerlijke privacy.
Yvonne en Rens (februari 2017)


Wij vonden het verblijf heel gezellig en jullie hebben het prachtig voor elkaar. Ook een heerlijk uitgebreid ontbijt, en dat je ons weer naar het beginpunt van het Pieterpad wilde brengen stellen wij erg op prijs. Onze eerste Pieterpad stappen waren daardoor erg aangenaam. En wat zijn Groningers sociaal! Vriendelijke groet,
Ria, Carla en Sylvia (maart 2017)


Bas & Ester,
Bedankt voor het aangename verblijf. Wij hebben genoten van de omgeving en jullie ruime appartement. Groet,
Marjolein & familie (april 2017)


Hartelijk bedankt voor de gastvrijheid. lekker uitgerust, mooi, ruim appartement. Groetjes, Marcin, Beate en Hanna (April 2017)


Drie dagen genoten. Drie dagen er op uit met camera. Wij zijn met z’n drieën, Irene, Guus en Jos. Het weer was wisselvallig maar onze stemming niet waardoor we de omgeving optimaal verkent hebben. Dank voor jullie gastvrijheid. Een hand van ons Irene en Jos en een poot van Guus. Jos, Irene en Guus (mei 2017)


Beste Bas,
We hebben genoten van jullie mooie appartement. Heel apart “zo in de schuur”. Vanuit het appartement hebben we het Pieterpad gewandeld en genoten van het prachtige Groningen. Bedankt voor jullie gastvrijheid. Wij zullen jullie zeker aanbevelen bij de “brabanders”. Groeten, Hans en Maria, Jan en Anita (mei 2017)


Vielen Dank für 3 schönen Tage im B&B De Sokkeraai. Wir haben uns wohl gefühlt und wurden euch wieder besuchen, wenn wit hier in Holland sind. Viele Grüße aus Lünen (juni 2017)


Het was gezellig om hier “en famille” te vertoeven. Heerlijk stil en in een prachtig stuk land hierachter om in te struinen. We hebben heerlijk geslapen en genoten van het ontbijt. Veel dank, Elise, Juliette en Ria (juli 2017)


Sokkeraai staat voor
Stilte
Openheid
Kuieren
Krijsende uil
Eerlijkheid
Ruimte
Aangenaam
Idee voor vele vakantieperiodes
Top, Marc en Carina uit België (juli 2017)


We hadden leuke dagen en hebben van dit plekje genoten. Dank jullie wel.
De vier dames uit Duitsland en de baby (augustus 2017)


Beste Bas en Ester,
Wij zijn hier 3 nachtjes geweest. Wat een leuk en ruim verblijf! Lekkere hottub en sauna 🙂 vooral na een dag wandelen op Schiermonnikoog! Bedankt voor jullie gastvrijheid, we zullen het iedereen aanraden. Groetjes, Annette, Elise en Hanna (augustus 2017)


De ontvangst was vriendelijk. Fijne accommodatie. Mannen genoten van de hottub :). Wij hebben veel gezien in dit deel van Groningen en het heel leuk gevonden. Groetjes, Henk, Diane, Ria, Rianne en David (oktober 2017)


Dear Ester & Bas,
We have ahd a wonderful short holiday in your sweet barn house. Thanks a lot for all and best wishes for you! Silke, Detlef & Calvin (oktober 2017)


Wat een heerlijke plek om even te ontladenen op te laden! Een rustige plek met alles binnen handbereik. Wat begon als een get-a-way om het vuurwerk voor onze Laika (hond) te ontwijken is een heerlijke culinaire wellness week geworden. Heerlijk gegeten, gewandeld en genoten van de hottub en de sauna. En Laika heeft heerlijk door het vuurwerk heen geslapen. Gelukkig vond ze het carbid schieten niet heel eng. We komen graag nog een keer terug! BasJan, Sandra & Laika (december 2017)


Dear Ester & Bas,
We have had a wonderful quiet time in your holiday-home and explored the environment. Dank! Groetejs, Elke und Beerkhard (januari 2018)


Heerlijke weekend gehad samen. Genoten van de rust en het ruime huisje! Wij gaan zeker terug komen in de lente of de zomer. Tot de volgende keer. Groetjes, Peter & Jose en Ringo (de hond) (januari 2018).