Algemene voorwaarden*

Reservering en betaling

U kunt tot minimaal 24 uur voor aankomst een of meerdere kamers of de gehele accommodatie (indien beschikbaar) reserveren.

Als u wilt reserveren dan graag onder vermelding van uw naam, adres, telefoonnummer en mobiel telefoonnummer. Verder ook de gewenste kamer (koeienkamer of bloemenkamer) en eventueel een gewenste arrangement. U ontvangt dan een e-mailbevestiging van ons met aanvullende informatie.

Wij vragen bij een reservering van meerdere nachten of een arrangement altijd een aanbetaling van 25% van het totale boekingsbedrag. Het resterende bedrag dient bij aankomst te worden voldaan.

Annulering

Indien een reservering minder dan twee etmalen voor aankomst wordt geannuleerd, zijn reserveringskosten verschuldigd. Deze bedragen 95% van de gehele kosten/overeengekomen huurprijs. Dit geldt ook voor enkelvoudige overnachtingen.

Aankomst en vertrek

U kunt vanaf 16.00 uur in de accommodatie, of op een ander tijdstip in overleg. Op de dag van uw vertrek dient u de accommodatie voor 10.30 uur te hebben verlaten, vanwege schoonmaakwerkzaamheden. Wij stellen het op prijs, als u geen vuile afwas laat staan.

Huisdieren

Het meenemen van een huisdier is in principe toegestaan, mits vooraf overlegd en de andere gasten er geen hinder van ondervinden. Uw huisdier dient vrij te zijn van enig ongedierte. In verband met extra schoonmaakkosten rekenen wij € 5,00 extra per huisdier per nacht.

Buiten de accommodatie mag het huisdier niet vrij rondlopen, in verband met de aanwezigheid van onze eigen huisdieren.

Overige voorwaarden

Roken in de accommodatie of in de schuur is niet toegestaan.

U bent verantwoordelijk voor schade door breuk en/of vermissing en/of beschadiging van inventaris en/of accommodatie. Eventuele schade dient voor vertrek gemeld te worden bij de verhuurders en dient direct te worden vergoed. Indien schade niet wordt gemeld zullen de kosten achteraf in rekening gebracht worden.

* ingaande per 1 juli 2008. Eerder genoemde algemene voorwaarden zijn hiermee komen te vervallen.