Wellness

Naast overnachten kunt u bij De Sokkeraai ook van wellness genieten:               Als losse middag/avond te boeken óf als aanvulling op uw overnachting? klik hier

  • Ruime douche
  • Carbon-infrarood-sauna
  • Houtgestookte 6 persoons hottub buiten

Er zijn vele redenen om eens heerlijk te relaxen en te genieten van wellness. Vele mensen gingen u vooraf bij ons. Bijvoorbeeld heerlijk een avond lang relaxen in de ruime 6 persoons hottub na een middag wadlopen….

Na een heerlijke warme douche kunt u tot wel 45 minuten lang genieten in de carbon-infraroodsauna. in deze 2-persoons sauna dringen de stralen diep in uw lichaam door, tot waar de zenuwbanen eindigen. Hierdoor krijgt uw lichaam direct het signaal om te gaan afkoelen waardoor u begint te transpireren. Uw bloedsomloop wordt op gang gebracht en uw hartslag zal toenemen. U verbrandt zelfs calorieën.

Na vervolgens buiten op het prive-terras te zijn afgekoeld, of na een heerlijke verkoelende douche, kunt u een tweede sauna-ronde beleven. Óf u kunt gaan genieten in de houtgestookte hottub en u zelf onderdomplen in heerlijk warm water, maar dan in de frisse buitenlucht!

Aanvullend aan uw overnachten kunt u de wellness reserveren.
Ook kunt u zonder overnachten een middag of avond gebruik maken van de wellness faciliteiten. informeer naar de beschikbaarheid.
Voor prijzen zie de pagine Tarieven.